7 geweldige ideeën voor originele cadeauverpakkingen

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent één ding; het is tijd om cadeautjes in te pakken. Maar hoe pak je cadeaus op een andere manier in? U bent de conventionele papiersoorten die iedereen gebruikt vast wel beu, dus waarom zou u ze dit jaar opnieuw gebruiken? Vervolgens gaan we je wat ideeën geven om cadeaus op een originele en andere manier in te pakken. Dit jaar zul je ongetwijfeld de afgunst van iedereen zijn!

Wrappers met bericht
Een van de meest originele ideeën voor het inpakken van cadeaus is om verpakkingen te gebruiken waarop al een boodschap staat. Meestal zijn dit pakketjes waarin je dat speciale cadeau kunt introduceren. Houd er ook rekening mee dat u niet hoeft na te denken over hoe u het cadeau gaat inpakken. De tassen worden meestal geleverd met een sluiting.

Maak een tekening
Een leuke manier om cadeaus in te pakken, is door er een leuke afbeelding op te tekenen. Nu we in de kerstperiode zijn, is kiezen voor een rendier een hele goede optie. Vermijd natuurlijk kleurrijk en flitsend inpakpapier en kies in plaats daarvan voor een papier dat glad en kleurloos is. Bruin zou bijvoorbeeld de ideale kleur zijn voor deze taak.

Voeg een bericht toe
Er is niets beter dan een volledig persoonlijk cadeau te ontvangen. Daarom is een van de beste ideeën voor het inpakken van cadeaus het plaatsen van een originele zin die je aan die persoon herinnert. Je kunt het met de hand plaatsen of je kunt ervoor kiezen om een kaart te plaatsen die het gevoel uitdrukt dat je wilt overbrengen. Het is een goede optie om een volledig persoonlijk cadeau te maken, vind je niet?

Glitter print
Een van de beste opties voor de kerstperiode is om een glitterprint te kiezen. Zowel glitter als pailletten zijn ideaal voor dit seizoen, dus pak je cadeautjes gerust in en stempel ze met een beetje glitter. De beste stempeloptie zijn de sterren, hoewel ze niet de enige zijn. Hartjes, stippen of bellen zijn ook erg geschikt voor de tijd.

Soepbrief met uw naam
Ik hou van dit idee en het is om een alfabetsoep op het inpakpapier te plakken met de naam van de persoon voor wie het bedoeld is. Het is een heel originele manier om een cadeau te geven, vind je niet? U kunt ook een ander gecodeerd bericht plaatsen om ernaar te zoeken. Pas als je erachter komt, kun je je cadeau niet uitpakken!

Kras het geschenk om te zien of het jouw naam draagt!
Wie houdt er niet van krassen? Vooral als het is om je naam op te zoeken en te weten of dat je kerstcadeau is, toch? Krasloten zijn vermakelijk, leuk en opwindend, dus waarom zou u er geen krasvrij cadeaupapier bij maken? Het idee is om alle cadeaus samen te voegen, zodat ze gek worden op zoek naar wat van jou is. Is dat niet leuk?

Zet de initiaal
Waarom zou je in het cliché vallen om de volledige naam van de persoon te vermelden? We zetten de naam meestal in een hoekje en klein zodat het de verpakking die we hebben gemaakt niet bederft, maar waarom zou je het niet in de cadeau-decoratie maken? Gebruik het karton om het steviger te maken en kies ervoor om de letter te schilderen in de kleur die je het leukst vindt of die persoon het leukst vindt. Ze zal dat kleine detail geweldig vinden, omdat ze weet dat je wat meer tijd hebt besteed aan het inpakken van haar cadeau.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *